Bilder till Kalvsviksalmanackan 2019

Det börjar bli dags att samla ihop bilder till nästa års upplaga av den så populära Kalvsviksalmanackan. Har du en fin bild som du känner att den kanske passar i almanackan, skicka in den till Eva Larsson Ringqvist på ringqvist.sunnero@gmail.com så håller vi tummarna att just din bild hamnar i almanackan!

Bordtennis i Bygdegården

Varje tisdagskväll fram till jul är det bordtennisträning i Bygdegården för alla intresserade. Fyra bordtennisbord är införskaffade och det finns såväl pingisracket som bollar att låna. Lågstadieelever  spelar mellan 18-19, mellanstadieelever 19:00 – 20:00 och sedan är det fritt fram för äldre ungdomar och vuxna att spela därefter.

Äntligen en ny fin pendelparkering

En ny parkeringsplats har anlagts strax norr om busshållplatsen vid affären. Syftet med parkeringen är att bereda plats för alla som vill ställa sin bil här för att sedan samåka eller åka buss, exempelvis in till Växjö. Parkeringen ska också avlasta lanthandelns parkering och den kan givetvis användas av besökare till sommarcaféet och till vandringsleden. […]